Спецможливості
Аналітика

Результати дослідження «Оцінка безпеки ведення бізнесу в Україні»

19.12.2023
3548
Результати дослідження «Оцінка безпеки ведення бізнесу в Україні» фото, ілюстрація

Sayenko Kharenko презентує результати опитування керівників і власників середнього і великого бізнесу в Україні «Оцінка безпеки ведення бізнесу в Україні».

Це дослідження зроблене Sayenko Kharenko, спільно з SK Security та Європейською Бізнес Асоціацією (ЄБА), за підтримки АПКБУ, ASIS Ukraine та ФРУ у вересні 2023 року. 

У цьогорічному опитуванні брало участь понад 100 респондентів – представників української бізнес-спільноти. Результати дослідження були проаналізовані командою аналітиків і представлені в зручному для подальших аналізу й обробки форматі.

Ключові слова: безпека, бізнес, опитування

Інтерв'ю
Юрий Крутько
25 квітня керівнику районної організації ГО «Аграрна самооборона України» в Кропивницького районі Віталію Береговому серед білого дня в обласному центрі спалили автомобіль. Сталося це після того, як «Аграрна самооборона України» втрутилася... Подробнее
Ольга Насонова, ресторанний експерт, концептолог і аналітик
В Європі та Америці вже давно цінується все, що відрізняється від масового продукту в маркетах, так званий hand made, до якого відносяться в тому числі і продукти, вирощені на приватних фермерських

1
0