Спецвозможности
Каталог предприятий
Фильтр СвернутьРазвернуть

ПП Компостери

+38 (067) 929-23-37
Львів
вулиця Круп'ярська 8/3

Ми Інтернет-магазин садових компостерів та супутніх товарів до них, де Ви можете зручно, швидко та за конкурентну ціну придбати компостери провідних виробників, що представлені в Україні.

Купуючи чи замовляючи компостер в нашому Інтернет-магазині Ви отримаєте кваліфіковану консультацію, оскільки ми не пропонуємо тисячі найменувань, і можемо чітко давати відповіді у сфері компостерів. У нашому магазині Ви можете оцінити, порівняти , прочитати опис та придбати компостер. Одна з мотивацій створення даного Інтернет ресурсу – це бажання покращити взаємодію людини з навколишнім середовищем та стимулювання раціонального використання відходів.

Похожие компании
BEDNAR FMT - це прогресивний виробник сільськогосподарської техніки,...
Артис Техника - Весь спектр подшипников, большие запасы.
«САРС Агро» забезпечує своїх клієнтів кращими європейськими добривами...
Целью работы компании является удовлетворение потребностей наших...
Интервью
КАБП
Благодаря проведению реформ, Украина сегодня имеет самый большой за последнее время инвестиционный потенциал. К важнейшим международным партнерам Украины принадлежит Канада.
Сейчас многие страны мира ищут способ, как улучшить экологические условия и найти новые источники энергии. Одним из решений этой глобальной проблемы является выращивание уникального дерева, которое уже известно во всем мире под названием «... Подробнее

1
0